Mersin Akdeniz Rotary Kulubü, devir teslim töreni gerçekleştirildi. 2014-15 Akdeniz Rotary Dönem Başkanı Fikret Ünlüer, görevini Mutlu Koyuncuoğlu'na devretti.

Mersin Hilton Otel'de gerçekleşen devir teslim törenine çok sayıda Rotary başkanı, üyeleri ve Rotaract başkanları ve üyeleri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasın yapan 2014-15 Akdeniz Rotary Dönem Başkanı Fikret Ünlüer, 'Başkanlığı aldığım dönemden bu güne kadar toplumun birçok kesimine dokunduk. Onlara elimizden geldiği şekilde yardım etmeye çalıştık. Göreve gelecek olan yeni dönem başkanlarının da bu yardımları sürdüreceklerine inancımız tamdır' dedi.

Görevi devralan 2015-16 Akdeniz Rotary yeni dönem Başkanı Mutlu Koyuncuoğlu ise, ‘ Bizler aynı ilkeleri benimseyen, aynı kurallara uyarak aynı amaca hizmet eden, farklılıkları bir kenara bırakarak sorunların çözümü için el ele vererek çalışan ve bu sayede çok büyük projelere imza atan uluslararası büyük bir kuruluşun fertleriyiz. Arkadaşlık, dostluk, birlik ve keyif içinde hizmet edeceğimiz, el ele vererek hayallerimizi, projelerimizi gerçekleştireceğimize ve hizmetimizi dünyaya armağan edebileceğimiz bir dönem diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum’ dedi.

Konuşmaların ardından eski başkan Fikret Ünlüer, yeni dönem başkanı Mutlu Koyuncuoğlu’na görevi teslim etti.



Editör: Barış Köksal