Mezitli'nin Fındıkpınarı Mahallesi ile başlayan ziyaretler, Tepeköy mahallesine kadar sürdü. Fındıkpınarı Mahallesi’nde vatandaşlar ile buluşan AK Parti Mezitli İlçe Teşkilatı, vatandaşların sorunları ile yakından ilgilendi. Köylülerin ve çiftçilerin taleplerini dinleyen AK Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan ve Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin tek tek not alarak talepleri değerlendireceklerini dile getirdi.

Özellikle Sarılar ve Tepeköy Mahalleleri’nde çiftçilerin ortak sorunu haline gelen 'Akdeniz Sineği'ne karşı mücadele başlatacaklarını belirten Milletvekili Tezcan, ' Bizler AK Parti Hükümeti olarak vatandaşlarımızın her zaman yanındayız ve yanında olacağız. Çiftçinin her zaman destekçisi olacağız. Şuanda Mersin bölgesindeki çiftçiliği olumsuz yönde etkileyen adeta illet haline gelen 'Akdeniz Sineği' diye adlandırılan haşereye karşı gerekli önlemleri alma yolunda çalışmalar başlattık. En kısa zamanda bu soruna bir çözüm bulacağız' dedi.

Halkın diğer sorunlarına ilişkin vatandaşları bilgilendiren AK Parti Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin ise Tepeköy'den Davultepe Mahallesi’ne kadar bütün Mezitli halkının sorunlarına sonuç odaklı çözümler bulmaya çalıştıklarını ifade ederek, 'Bizler milletimiz için çalışıyoruz ve AK Parti var oldukça bu değişmeyecektir. Halkımızın sorunlarını dinleyerek sonuç odaklı çözüm bulmaya gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımız tarafından bize iletilen sorunların bir kısmı için zaman gerekli, bu bağlamdan dolayı bütün sorunları bir kalemde çözmenin sağlıklı olmayacağını düşünerek vatandaşlarımızdan biraz daha sağduyulu olmalarını bekliyoruz. Milletimizin sorunlarını biz AK neferler olarak şahsi sorunlarımız olarak idrak ediyoruz. Bu yüzden var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz' ifadelerini kullandı. 

Son olarak hali hazırda inşaatı devam eden Fındıkpınarı Göleti’ni inceleyen Milletvekili Tezcan ve Başkan Gültekin, göletin yapım süreci ve bitiş tarihi ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Editör: Barış Köksal