Anamurlular ve MHP tabanı tarafından sevilen isim olan Seyhan, Anamur Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde uzun yıllardır görev yapan ve hala görevine devam eden Ahmet Seyhan, ülkü ocakları ile başlayan siyasi kariyerini MHP Mersin İl Yönetim Kurulu’na seçilerek taçlandırdı. Başarılı ve çalışkan kişiliği ile ön plana çıkan Seyhan, aday adaylığını açıklaması ile birlikte Anamur’da heyecan yarattı.

Ahmet Seyhan Kimdir?

Seyhan özgeçmişini şu şekilde açıkladı;

12.09.1974 tarihinde Anamur’un Göktaş Mahallesi Tahsin Soylu Caddesinde bulunan evimizde dünyaya geldim. Babam Anamur Belediyesinden emekli rahmetli Mustafa Seyhan (Pelin Seyhan) , Annem  Kalaycı Hüseyin Kısaalioğlu’nun kızı Ayşe Seyhan’dır.

İlkokulu Atatürk İlkokulunda, Ortaokulu Temel Eğitimde, Lise’yi Anamur Lisesinde tamamladıktan sonra Gaziosmanpaşa Üniversitesi Harita Kadastro bölümünü bitirerek öğrenim hayatımı tamamladım.

1998 yılında Erzurumlu Demircioğlu İnşaat firmasında çalışma hayatıma başladım. Firmanın kanalizasyon, içme suyu, atık taşıma, üst yapı inşaat işleri v.b. birçok projelerinde şantiye şefi olarak görev yaptım.

1999 yılında vatani görevimi Ankara Harita Genel Komutanlığında yaptım.

Üniversitede inşaat bölümünden arkadaşım olan Ayşe Seyhan ile 2000 yılında evlilik akdini gerçekleştirdik. Buğrahan ve Yiğithan adında iki erkek evlat sahibiyiz.

MTOSB Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sabri Tekli Bey’in takdiri ile 2005 yılında Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde çalışmaya başladım. Sırasıyla Teknik Birim Çevre Düzeni Sorumluluğu, Teknik Birim İmar İnşaat İşleri Şefi ve İdari Birim Sanayici Destek Ofis Şefi görevlerinde bulundum. Halen MTOSB’de görevime devam etmekteyim.

2016 yılında İl Başkanımız Gökhan DEMİR Bey’in takdiri ile Mersin Ülkü Ocakları İl Yönetim Kurulunda görev yaptım.

2017 yılında İl Başkanımız Sayın Zeynel Uğur GÖLGELİ Bey’in  takdiri ileMhp İl Yönetim Kurulu Üyeliğine Seçildim halen görevime devam etmekteyim.

Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ Bey’in de söylediği gibi ‘’ Karanlıkları ışığa boğacak bir şimşek gerekiyor ‘’ sözüne istinaden Anamur’a şimşek olmak istiyorum.

Sevgi ve saygılarımla

Editör: Barış Köksal