Yükselgüngör yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

Birlik, beraberlik, kardeşlik duygularının daha da yoğunlaştığı, dostluk bağlarının pekiştiği, ortak değerlerimizin hatırlandığı bir Kurban Bayramı'na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Kendimize ve çevremize karşı sorumluluklarımızın farkına varmamızı sağlayan Kurban Bayramı, insan olarak yaşadığımız her anın kıymetini bilerek yaşamayı bizlere hatırlatmanın yanı sıra merhamet ve paylaşmanın kutsiyeti gibi sayısız hikmetleri barındırmaktadır. 

Bu önemli günlerde insanlarımız ortak değerler etrafında kenetlenmeli hoşgörü, merhamet ve dayanışma duyguları içerisinde sosyal ilişkilerin kuvvetlenmesine özen göstermelidirler. Bu bakımdan bayramlara yüklediğimiz anlam ve verdiğimiz değer daha bir önem kazanacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban  Bayramının tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini, milli birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin artmasına vesile olmasını temenni eder, başta Mersinli hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam aleminin  Kurban Bayramını kutlar, sevgi ve selamlarımı sunarım.

Editör: Barış Köksal