Mersin'de öğrenci ve personel hizmetleri, transfer hizmetleri, D-2 şehirlerarası taşımacılık, tur organizasyonları, VIP taşımacılık hizmetleri, Rent A Car hizmetleri gibi alanlarda uzman kadrosu ile hizmet veren Beyoğlu Turizm yenilikçi çizgi ile yoluna devam ediyor.

Yaptıkları işin titizlik ve güvene dayalı olduğunun altını çizen Abdullah Karapınar, 'İşimiz itibari ile Mersin'de öncü firmalardan biriyiz. Yaptığımız işin güven ve titizlik istiyor. Bu açıdan işimizi önemsiyoruz ve verdiğimiz hizmeti büyük bir dikkatle icra ediyoruz. Beyoğlu Turizm olarak uzun yılardır bu sektördeyiz ve sektörün işleyişini ve buna bağlı olarak Mersin'in yapısını iyi biliyoruz. Yaptığımız işlerde bu güne kadar hiçbir sorun yaşamadık ve sürekli kendini yenileyen çizgimizle yolumuza devam ediyoruz' dedi.

'2018 YILINDAN EKONOMİK BEKLENTİLERİMİZ YÜKSEK'

İş dünyasının 2018 yılından umutlu olduğunu belirten Karapınar, 'Her yıl yeni bir başlangıçtır. İş dünyası olarak 2018'den umutluyuz. Mersin'e yapılacak olan yatırımlarla birlikte daha kentimizin daha hareketli hale geleceğine inanıyorum. Özellikle bizim sektörümüzü yakından ilgilendiren yol yatırımları ile ulaşımın daha akıcı hale geleceği düşüncesindeyim. 2017 yılına oranla daha hareketli bir Mersin bizleri bekliyor' dedi.

Editör: Barış Köksal