AK Parti Yenişehir Belediye Meclis Üyesi Adayı Abbas Özdiker, yaklaşan yerel seçimler öncesinde saha çalışmalarını sürdürüyor. Yenişehir’e hizmet vermek için çok çalıştıklarını belirten Özdiker, ‘Yenişehir’e yakışan bir başkan adayımız var. Yenişehir’in bunu iyi değerlendirmesi gerekiyor’ dedi.

31 marttan itibaren Yenişehir bölgesinde yapılması gereken tüm projeleri yerine getireceklerini belirten Özdiker, ‘Vatandaşlarımızın destekleri ile birlikte Yenişehir’de 7’den 70’e her kesimin hayatını kolaylaştıracak projelere imza atacağız. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın direktifleri ile Bekir Topçu başkanımızın önderliğinde Yenişehir’i daha yaşanabilir bir ilçe haline getirip, Türkiye’de parmakla gösterilmesi için çalışmalar yapacağız. AK Parti belediyeciliği ülkemizde kendini kanıtlamış, hayatı kolaylaştırmak adına yapılan projeleri ile Türkiye’yi kalkındıran bir yol haritası izlemiştir. Bizler de bu oluşumun bir parçası olarak üzerimize düşen neyse yapmaya hazırız’ dedi.

‘YENİŞEHİR’İ BİLEN BİR BAŞKAN ADAYIMIZ VAR’

Yenişehir bölgesinin Mersin’in en gelişme açık ilçelerinden biri olduğunu belirten Özdiker, Yenişehir’in başına Yenişehir’i tanıyan ve bilen, vatandaşların isteklerini karşılayabilecek bir başkan adayının gelmesi gerektiğinin altını çizerek, ‘ Yenişehir Bölgesi Mersin’in gelişme açık en verimli ilçelerinden birisidir. Yenişehir’de atılacak doğru adımlar Mersin’in kalkınmasına büyük destek sağlayacaktır. Bunun için de Yenişehir’in ne istediğini bilen, kendinden emin, vatandaşların isteklerini karşılayabilecek, yatırımların önünü açacak bir başkana ihtiyacı var. Bu da vizyonu geniş, genç bir beyin olan Bekir Topçu ile mümkün olacaktır’ dedi.

Editör: Barış Köksal