20.Cadde En kaliteli deniz mahsullerini, sıra dışı deniz mezelerini seçkin ve ferah bir ortamda sizlere sunuyor.

Ilık bir Akdeniz akşamı , hafif bir meltem, aklınızdan geçen her şeyi bulabileceğiniz zengin bir menü, 20.cadde öyle bir mekan düşünün ki , sizinle heyecanlı ,sizinle romantik, sizinle hoş sohbet. Nasıl bir ruh haliniz var ise 20.cadde size bu ruh halini yaşatmak için orada sanki.

Derya Grup A.Ş. bünyesinde yer alan Mersin Marina’da hizmet veren 20.cadde  Cafe &Restaurant,  Mersin'de bir yerel marka olarak  bilinirliği ile, birçok ulusal ve uluslararası rakibini geride bırakarak Mersin’in yemek sektöründe en önemli adreslerinden birisi olmayı başardı.

20.Cadde Marina, dünya mutfağının leziz örneklerinin yanı sıra deniz manzarasıyla birlikte farklı deniz ürünlerini ve en leziz meze çeşitlerini de tadabileceğiniz bir mekan olarak geniş yelpazesiyle damak zevklerine başarıyla hitap ediyor.

Ben daha özel lezzetler istiyorum “ diyenler için Dünya mutfağından , pizzaya, et yemekleri, tavuk yemeklerinden balığa kadar ne isterseniz bulabileceğiniz bir menüye sahip olan 20. Cadde Cafe & Restaurant’da, ister diyette olun, ister vejetaryen, sizlere özel de bir menü mevcut.  Hafif bir öğün geçirmek isteyenler, cadde diyet menü, sandviç veya salata çeşitleri tercih edebilirler. 

Bununla birlikte 2 adet toplantı salonuyla, kurumsal müşterilerine deniz manzarasında toplantı ayrıcalığını yaşatan 20.Cadde, yemekli, yemeksiz toplantılara, kurumsal davetlere, doğum günü kutlamalarına, özel gün ve arkadaş yemeklerine, temalı partilere sürekli ev sahipliği yapıyor.

Mekanın en büyük özelliği;  müşteri memnuniyetine önem veren yöneticisi ve çalışanlarıyla  misafirlerine sıcak  bir ortam  hazırlayarak , herkesin damak zevkine uygun  hizmet sunabilmesi. 

“Lezzetten geçen her yol 20. Caddeye çıkar” sloganıyla yoluna devam eden  20.Cadde Cafe & Restaurant,  yeni lezzetleri ve  yeniklerle dolu hizmetiyle karşınıza çıkmaya devam edecek…

Her Cuma - Cumartesi Canlı Müzik











 
Editör: Barış Köksal