HABER: Volkan TOSLAK / MERSİN

Yenilikçi bir anlayışla yola çıkan MEMOİL, yaptığı atılımların ardından Mersin’de OPET’in ardından büyüyen firmaların başında geliyor. Türkiye’de kısa sürede 150 bayiye ulaşmayı başaran MEMOİL, sektörde de yaptığı işlerle adından sıkça söz ettirmeye başladı. 

“KISA SÜREDE BÜYÜK BAŞARI”

Enerji sektöründe örnek tesisleriyle ve uygun fiyatlarıyla kısa sürede başarıyı yakalayan MEMOİL markasının arkasındaki isim, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Işık, bu başarıyı eski bir kurum olmalarına sektördeki deneyimine bağlıyor. MEMOİL Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Işık, marka renklerinin de başarılarında pay sahibi olduğunu düşünüyor.  

“OLUMLU DÖNÜŞLER ALIYORUZ”

Mehmet Işık, MEMOİL’in Mersin’e ve Türkiye’ye karşı olan sorumluluklarını arttırdığını belirtti. Her geçen gün artan bayi sayıları ile bir Türkiye markası olacaklarını ve bunun için çalıştıklarını ifade eden Işık, “Bu konuda ekip arkadaşlarımız çok iyi çalışmalara imza atıyor. Yeni olmamıza rağmen 150 bayi sayısına ulaşmak bizleri mutlu ediyor. Bundan sonraki süreçte de bayi sayımızın artacağını düşünüyoruz. Verdiğimiz hizmetlerden dolayı da bayilerimizden olumlu dönüşler alıyoruz. Ben ekip arkadaşlarıma gayretlerinden ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 


 
Editör: Barış Köksal