Dicle Grup Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Yıldızgörer ödülünü MESİAD Başkanı Mehmet Deniz'in elinden aldı

YILIN İHRACAT ŞAMPİYONU - DİCLE GRUP

1992 yılında kurulan Dicle Grup, basarılı geçmisiyle Türkiye'nin önde gelen grupları arasında yer almakta ve gıda sektöründe bölgesel lider olma vizyonuyla hareket etmektedir. 

Türkiyedeki ve dünyadaki ürün tedarikçilerini özenle seçen ve en kaliteli ürünleri üreticiden tüketiciye el değmeden ulaştıran Dicle Grup'un Mersin'de 20.000 m2 genişliginde modern bir tesisi bulunuyor. 

Egitimli ve tecrübeli personeliyle, yıllık 100.000 tonluk kapasiteyle çalısan Dicle Grupun tesislerinde özenle seçilmis tüm ürünler, Avrupa Birliği gıda standartlarına uygun bir ortamda, son teknoloji kullanılarak el değmeden ambalajlanıyor ve tazeliğini kaybetmeden Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanındaki market, süpermarket, bayi ve toplu tüketim firmaları aracılığıyla tüketicilerine ulaştırıyor.

Akdeniz İhracatçı Birlikleri tarafından MERSİN İLİ İHRACATIN YILDIZLARI ÖDÜLLERİ'nde hemen hemen her yıl listeye girmeyi başaran Dicle Group bu başarılı çalışmaları ile Zirvedekiler 2015 Yılın İhracat Şampiyonu ödülünü almaya hak kazanmıştır.

Editör: Barış Köksal