Anaokulu öğrencileri, Mezitli Belediye Başkanı Yıldırım’ı makamında ziyaret etti. Öğretmenleri ile birlikte Başkan Yıldırım ile sohbet eden ve isteklerini sıralayan minik öğrenciler, Yıldırım’a hayli keyifli dakikalar yaşattı.
 
Minik konuklarına yaklaşık bir saat zaman ayıran Yıldırım, konuklarının isteklerine ve sorularına tek teke yanıt verdi. Belediye çalışmaları ve özellikle çocuklar için yaptıkları hizmetleri de anlatan Yıldırım, “Bizler siz geleceğimiz olan çocuklar için elimizden gelen çalışmaları, belediyenin imkanları doğrultusunda gerçekleştiriyoruz. Özellikle sizlerin park ihtiyaçlarını, çocuk oyun gruplarının oluşturulmasını sağlamaya çalışıyoruz. Ancak bu ihtiyaçlarınız bir anda çözülecek sorunlar değil. Parkların yerlerinin tespit edilmesi, malzemelerinin bulunabilmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Bu işlerin maddi bir boyutu da var. Bütçemizle ilgili olarak sorunlarımızı da çözdükten sonra zaman içerisinde sizlere daha çok park alanları sağlayacağız” dedi.
 
Çocukların, “Yağmur yağdığında, yollar göl oluyor geçemiyoruz” sitemlerine de yanıt veren Yıldırım, “Düzenli bir asfaltlama şimdiye kadar yapılmamış, bazı yerlerde göllenmeler oluyor, ama süreç içerisinde yeni asfaltlamalarla bu sorunları da çözeceğiz. Özel araçlar kaldırımlara park ediyor diyorsunuz, burada sizlere de görev düşüyor. Kaldırımlara park edenleri uyarmak sizlerin de görevi. Yolların kazılmasıyla ilgili olarak, yapılan kazı çalışmaları belediyelerce yapılmıyor. Belediye asfalt ve kaldırım çalışmaları yapıyor, TEDAŞ, MESKİ gibi resmi kurumlar da halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak adına bu kazı çalışmalarını gerçekleştiriyorlar. Bu kurumların yanı sıra doğalgaz ve internet alt yapısı için de kazı çalışmaları yapılıyor. Yapılan tüm bu çalışmalar, halkımızın daha rahat ve işlerinin en hızlı biçimde gerçekleştirmesi için yapılıyor” diye konuştu.
Editör: Barış Köksal