Derya Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı Baki Kış düzenlenen lansmanda misafirleri ile yakından ilgilendi. Volvo Derya Otomotiv Showroom'unda düzenlenen kokteyl lansmana Gürsoy Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Alper Gürsoy, İVECO Kılıçlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, Gündoğar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cihad Gündoğar'ın yanında çok sayıda iş insanı ve basın mensubu katıldı.


İşte Volvo V40'ın özellikleri...

Volvo V40 ile mükemmel ruh ikizini buldun. Duru çizgileri ve çarpıcı siluetiyle, abartıya kaçmadan ayırt edici olmayı başaran beş kapılı lüks bir hatchback. Birbirine benzeyen araçların çoğunlukta olduğu bir sınıfta, V40 taze bir İskandinav havası getiriyor. Ama bu otomobilin güzelliği sadece yüzeysel değil. İster şehir içinde günlük işlerin için gez, ister ani bir kararla hafta sonunda şehir dışına çık, V40 seni her gün mutlu etmek için tasarlandı. Sadece bizden beklediğin düzeyde harika malzemeler ve işçilik kalitesi sunmakla kalmayan V40 aynı zamanda yenilikçi teknolojileri de içeriyor. Araç kullanmaktan zevk aldığını bildiğimiz için, çeşitli yüksek
performanslı motorlara sahip harika bir şasiye de sahip olacaksın. Görünüm, sürüş zevki ve yenilikçi teknolojiler; Volvo V40 gerçekten hepsine sahip.

Volvo V40, sürücü ve yolcu odaklı tasarlanmış güvenli, eğlenceli ve zarif bir hatchback. V40ı burada inceleyin.

Sensus
Park yeri bulun ve ödemesini yapın, canlı müzik dinleyin ya da navigasyonu kullanın. Sensus otomobilinizle olan bağınızı yepyeni bir düzeye taşıyarak bütünüyle yeni bir sürüş deneyimi sunuyor.

Panoramik tavan
Bırakın güneş içeri girsin
Opsiyonel panoramik cam tavanımız hem öndeki hem de arkadaki yolcuların gökyüzüyle bağlantısını sağlıyor ve sürüşü daha da hoş hale getiriyor.

Tasarım
Tasarım kiti
V40ınızın dinamik zarafetini yan deflektörler, arka deflektörler ve sportif arka difüzör ile güçlendirin.

Heyecan verici performans
Güçlü T5, 245 hp benzinli motordan son derece verimli D2 dizele kadar, size mükemmel şekilde uyan bir motor mutlaka var.

Teknoloji ve Ses
Teknoloji ve Ses aksesuarlarımızla ses ve görüntüyü, güvenlik ve eğlenceyi bütünüyle yaşayacaksınız.

Yük taşıyıcısı
Tavanda yük taşımak için zarif bir yük taşıma sistemi ve farklı yük taşıma aksesuarları.
Editör: Barış Köksal