Toplantıya Mersin Valisi Ali İhsan Su’nun yanı sıra, Mersin Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, MTOSB Başkanı Sabri Tekli, MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, Müteşebbis Heyet Üyeleri Veysel Memiş, Hasan Yıldırım, Halit Altun, Yılmaz Akyüz, Kürşat Haddat, Seyfetullah Işık, Murat Tasgül, Halil Demirkol, Turgay Altuntaş ve MTOSB Bölge Müdürü Halil Yılmaz katıldı.

Gerçekleştirilen toplantı sonrası Mersin Valisi Ali İhsan Su ve beraberindeki heyet MTOSB içerisindeki fabrikalarda incelemelerde bulunarak fabrika yetkililerinden çalışmalara yönelik bilgiler aldılar.

İlk olarak bölgede otomotiv yedek parçaları üretimi gerçekleştirilen Elginay Otomotiv’i ziyaret eden heyet, burada Elginay Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Harun Elgin’den fabrikanın çalışmalarına yönelik bilgiler aldılar.

Daha sonra ise tarım sulama sistemleri alanında faaliyetlerini sürdüren Acarmaksan firmasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Acar’dan fabrikanın işleyişine yönelik bilgiler aldılar. Vali Su yaptığı incelemeler sırasında üretim ile ilgili sorular sorarak yapılan çalışmalarda başarılar diledi.

Editör: Barış Köksal