Vali Su, Kargıpınarı’nda düzenlenen ‘1. Münazara Yarışması Bölge Finali Kapanış ve Ödül Töreni’ne katıldı. Mersin Bölgesi’ndeki 11 ili kapsayan yarışmanın kapanış ve ödül törenine Su’nun yanı sıra Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü ve Çocuk Evleri’nde kalan çok sayıda öğrenci katıldı.


Törende, katılımcı illerden gelen ekiplere katılım belgeleri ile ödülleri verilirken, Vali Su, 1. Münazara Yarışması Bölge Finali’nde Mersin’i temsil ederek birinciliği elde eden Mersin Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü ekibine ödüllerini verdi.


Törenin ardından yarışmada birinci olarak 29 Kasım 2017 tarihinde Ankara’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonluğu Yarışmalarında Mersin’i ve bölgeyi temsil etme imkanını yakalayan gençlerle yakından ilgilenen Su, gençlerle bir süre sohbet ederek gelecekteki hedef ve ideallerini dinledi. Sohbet sırasında liseli gençlere öğütler veren Su, “Her insanın gelecekte başarılı olabilmesi için öncelikle kendisine bir hedef koyması gerekir. Sizler de ileriki yaşamınızda başarılı birer birey olabilmeniz için, koyduğunuz bu hedefler doğrultusunda var gücünüzle çalışmalı ve o hedef uğrunda gayret göstermelisiniz” dedi.

Editör: Barış Köksal