Sahil Valilik’te düzenlenen toplantıda konuşan Vali Çakacak, Mut OSB’nin kuruluşundaki ilk çalışmaların tamamlanarak, müteşebbis heyetin belirlenmesi gibi önemli bir aşamaya gelindiğini söyledi. Vali Çakacak, "Mut Organize Sanayi Bölgesi’ni oldukça önemsiyoruz. Kurulacak organize sanayi bölgesi sadece Mut’a değil, çevresine de hitap edecek" dedi.

Konuşmaların ardından toplantı, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından yapılan Mut OSB’nin kurumsal yapısı ve bölgede faaliyet gösterecek sektörler ile ilgili sunumla devam etti. Toplantı sonunda Vali Özdemir Çakacak müteşebbis heyeti başkanı, Mut Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz ise yönetim kurulu başkanı seçildi. Mut OSB’nin müteşebbis heyet başkan vekili ile yönetim ve denetim kurulu asil ve yedek üyelerinin seçimlerinin de gerçekleştirildiği toplantı, gündem maddelerinin karara bağlanmasının ardından sona erdi.

Toplantıya, vali yardımcıları Süleyman Deniz ve Mustafa Özarslan, Mut Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kemal Çokakoğlu, Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz ve müteşebbis heyet üyeleri katıldı.
 
Editör: Barış Köksal