Kılıç yayımladığı mesajda; “ Öğretmenler, nitelikli insan kaynağının yetiştirilmesinde, toplumdaki barışın ve huzurun sağlanmasında, ülkenin kalkınmasında ve kültürel mirasın genç kuşaklara aktarılmasında önemli sorumluluklar üstlenmektedirler’’ dedi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün; 'Bir millet ilim, anlayış ordusuna sahip olmadıkça, savaş meydanlarında ne kadar parlak zaferler elde ederse etsin o zaferlerin devamlı sonuçlarını vermesi ancak irfan ordusuyla geçerlidir' ifadesi ile eğitimin önemine vurgu yaptı. IVECO Kılıçlar ve MODER Yönetim Kurulu Başkanı Kılıç sözlerini; ‘’Çağımızda bilgili olmak ve bilgiyi etkin kullanmak çok önemlidir. Ülkelerin en önemli gücünü bilgili ve nitelikli insanlar oluştururlar. Ülkemizin her köşesinde, türlü zorlukları aşarak çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlayarak, nitelikli insanların oluşması görevi öğretmenlerimizindir’’ şeklinde sürdürdü.

IVECO Kılıçlar ve MODER Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç son olarak; ' Bu duygu ve düşüncelerle, öncelikle Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla ve minnetle anıyor; onurlu meslekleriyle her zaman gönlümüzde ayrıcalıklı bir yere sahip olan geleceğin mimarları kıymetli öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü en içten duygularımla kutluyor, saygılarımı sunuyorum’’ ifadeleri ile sözlerini tamamladı.

Editör: Barış Köksal