Belediye Tesisleri Turuncu Salonda öğrencileri tek tek kutlayan Başkan Kocamaz, Tarsus'un en iyi şekilde temsil edilmesini istedi. Kocamaz, “İnşallah kayıtlarınızı yaptırdığınız okullarda, çok daha büyük başarılara imza atarsınız. Tarsus’umuzun adını da en iyi şekilde duyurmuş olursunuz. Önce kendinize, sonra ailenize, sonrada memleketimize hayırlı birer bilim adamı, ilim adamı ya da bürokrat olarak veya gideceğiniz, çalışacağınız özel sektörlerde başarılı birer yönetici olursunuz. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.
Öğrencilere bir nebzede olsa katkı da bulunduklarını söyleyen başkan Kocamaz, “Amacımız sizlere karınca kararınca az da olsa katkıda bulunmak, bizde ilk beş yüz içerisinde yer alan öğrencilerimize belli bir katkı yapma kararı verdik. Tabi ki bu sadece bir teşvik anlamında, bu sizin bütün problemlerinizi çözecek bir rakam değil ama en azından okula kayıt esnasında ilk yıllarda henüz gözünüz açılmamışken bir katkı olur diye düşünüyoruz” şeklinde konuştu.
Başkan Kocamaz, Türkiye sıralamasında ilk 500 giren Rafet Koca, Neval Yetimçok, Fatma Atun, Hande Uygur, Mert Bilgili, Gül Şener, Onur Kavalcı, Fatma Çelik, Sinem Esin Yıldırım ve İpek Arı'ya 300 TL ile 750 TL arası ödül verdi.
Editör: Barış Köksal