Toroslar Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, ilk olarak Toroslar İlçe Emniyet Müdürü Rüştü Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek çiçek takdim eden Belediye Başkanı Tuna, bölgede huzur ve güvenin sağlanması noktasında sundukları başarılı hizmetlerinden dolayı tüm emniyet güçlerine teşekkür etti. Tuna, “Huzur ve güven her şeyden önemlidir. İl Emniyet Müdürümüz Arif Öksüz nezdinde, üstün hizmet anlayışı ve özveriyle görev yapan İlçe Emniyet Müdürümüz Rüştü Yılmaz’ın ve tüm emniyet güçlerinin Polis Haftası’nı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Belediye olarak emniyet güçlerinin taleplerini imkanlarımız doğrultusunda yerine getirmeye gayret ediyoruz. Huzur ve güvenin sağlanması noktasında kurumsal olarak birlikte çalışmaktan büyük haz duyuyoruz” dedi.

İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz da Tuna’nın kendilerini her zaman hatırlamasından büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Belediye Başkanımız Sayın Hamit Tuna’ya emniyet güçlerine sunduğu her türlü desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Toroslar Belediyesi’nin desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz” diye konuştu.
Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Mersin protokolü ile birlikte İl Emniyet Müdürü Öksüz’ü de makamında ziyaret eden Tuna, Toroslar ilçesine bağlı Güneykent, Yumuktepe ve Osmaniye polis merkezlerini de giderek, karakol amirlerine çiçek takdim etti.

Editör: Barış Köksal