Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurul sonrası Armağan Öner’den görevi devralan Gül Akyürek, önümüzdeki süreçte önemli projelere imza atmak için kolları sıvadı.

TÜGİAD Çukurova Şubesi Genel Kurulunda Gül Akyürek, şube üyelerinin oy birliği ile şube başkanı oldu. Tek liste halinde gidilen genel kurul sonrası Armağan Öner’den görevi devralan

Akyürek, TÜGİAD’ın ilk kadın başkanı olurken, gelecekte yapacağı çalışmalarla ilgili de önemli bilgiler verdi.

TÜGİAD’ın çıtasını yükseltmek için var güçleri ile çalışacaklarını da söyleyen Akyürek, “TÜGİAD Çukurova şubesi olarak dün olduğu Türk genç girişimcisinin bundan sonraki süreçte de önünü açan adımlar adacağız” dedi.

Bugün TÜGİAD’ın Türkiye’nin en önde gelen Sivil Toplum Örgütlerinden biri olduğuna da değinen Akyürek, “Her şeyden önce tek aday olmak benim için büyük bir onurdur. TÜGİAD'ın vizyonu Türk genç girişimcisinin dünyadaki sesi olmak ve dünyaya tanıtmaktır. Biz de Çukurova şube yönetimi olarak bölgemizi temsil etmek ve Türkiye'ye açılan yüzü olmak adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz. TÜGİAD Çukurova olarak önümüzdeki süreçte çok önemli projelere imza atacağız." ifadelerini kullandı.
Editör: Barış Köksal