Dünyanın en zeki komedi yazarlarından biri olarak kabul edilen Ray Cooney’in ünlü dolantı komedisi “Karmakarışık”, “Darmaduman” adıyla Türkiye’ye uyarlandı ve ortaya tamamen yerli, yepyeni ve sımsıcak bir metin çıktı. Oynandığı tüm ülkelerde gişe başarısı sağlamış ve sanatçılarının kariyerinde önemli yer edinmiş bu eser, başarısı tescilli bir kadroyla sahneleniyor.
 
Oyunda, usta oyuncu Mehmet Çepiç’in yorumladığı bir bakanla, Tuğba Özay’ın canlandırdığı muhalefet partisinden bir sekreterin bir otel odasındaki kaçamağı pahalıya patlıyor. Ortaya çıkan bir cesetle ortalık fena karışıyor. Bakanın karısını canlandıran Çiğdem Tunç’un da olayların içine karışmasıyla, bitmez tükenmez oyunlar, aksilikler ve peş peşe söylenen yalanlar birbirini kovalıyor ve sonunda ortalık darmaduman oluyor. Yönetmen Kubilay Zerener, oyunu “Vagonların akıcı bağlantılarla birbirine bağlandığı, hiciv yüklü bir sanat treninde, son sürat bir komedi yolculuğu” olarak tanımlıyor.
 
Tuğba Özay, Çiğdem Tunç ve Mehmet Çepiç’in başı çektiği yıldızlar takımında ayrıca Ferdi Kurtuldu, Soydan Soydaş, Zeynep Kumral, Engin Alpateş, Bora Karakul, Kemal Erdurak, Deniz Değirmenci gibi başarılı oyuncular yer alıyor. 20 Haziran Çarşamba akşamı Mersin Marina’da   gösterimini gerçekleştirilecek. Sadece 1 kez gösterilecek oyun muhteşem bir komedi .

Editör: Barış Köksal