Sessizliği ve sürüş keyfi ile dikkatleri üzerinde toplayan Yaris Hybrid, ekonomik ve çevreci özellikleriyle tam bir şehir otomobili. Sürüş esnasında sürücüsüne ve yolcularına çok farklı bir yolculuk deneyimi yaşatan hibrit teknolojisi, otomobil kullanmayı gerçek bir keyfe dönüştürüyor. Toyota’nın hibrit teknolojisiyle tanışmak ve Yaris Hybrid’i test etmek üzere 6 Aralık Cumartesi ve 7 Aralık Pazar günlerinde Toyota plaza Boranlar’a, gelenler arasından “En güzel hibrit sloganını” yazan bir kişi de iPhone 6 kazanma şansını elde etti. 

Boranlar otomotiv olarak Toyota markasına Mersin’de gösterilen yüksek ilgiden büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Toyota Plaza Boranlar Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Serdar Akyurt Toyota için en önemli konuların başında müşteri memnuniyeti olduğunun da altını çizerek Mersin Toyota Plaza Boranlar olarak Iphone 6 kazanan Fatih Baloğlu, Yaris Hybrid test etme imkanı kazanan Bertuğ Görücü,Derya Soyupak’a çevreci, sessiz ve konforlu hibrit teknolojisini, Yaris Hybrid’in direksiyonunda ve onun dikkat çeken tasarımında tanıtma şansı sunmuş olduklarından dolayı çok mutluyuz ” şeklinde konuştu. 

Dünya çapında 7 milyon adedi geçen hibrit araç satışı ile lider marka konumunu devam ettiren Toyota, hibrit otomobillerin sağladığı benzersiz sürüş keyfinin yanısıra, batarya kiralama maliyetleri olmayan, şarj istasyonu ve benzeri alt yapı gereksinimi duymadan “hibrit teknolojisini” orta ve uzun vadede en ekonomik ve ekolojik çözüm olarak görüyor. 

Yaris Hybrid ile Benzersiz Sürüş Keyfi

Yaris Hybrid, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de yoğun trafikte bunalan otomobil kullanıcılarının imdadına yetişiyor. Sürücülerin yoğun trafikte stresten uzaklaşmalarını sağlayan Yaris Hybrid, yeni tasarımıyla da göz dolduruyor. Ön ızgara, yenilenen ön alt ızgara, daha da güçlü bir görünüm veren yeni arka tampon ve gündüz yanan LED farları ile daha atak ve cesur bir duruşa sahip olan Yeni Yaris Hybrid, kabin içinde kullanılan kaliteli yumuşak malzemeleri, modern, sofistike görünüm sağlayan krom materyalleri ve sürücü odaklı işlevsel kokpiti ile de dikkat çekiyor. 

Geniş iç mekanı ve eğlenceli multimedya çözümleri ile gençlerin gönlünü fetheden Yaris Hybrid, 1.5 Hybrid motoru düşük CO2 emisyon oranı ile daha da çevreci ve 3.6 lt/100km birleşik yakıt tüketimi ile de çok daha ekonomik sürüşe olanak tanıyor. 

Toyota’nın hibrit teknolojisini ve Yeni Yaris Hybrid’i tanımak, bu üstün çevreci teknolojiye sahip otomobil ile ilgili bilgiler almak ve test etmek için dilediğiniz tarihte Toyota Plaza Boranlar’a uğramanız yeterli olacak.  0324 357 03 03
Editör: Barış Köksal