Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 2013-2014 eğitim sezonunun başlamasıyla birlikte her yıl olduğu gibi bu yıl da 5 bin ihtiyaç sahibi öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu. Sağlık Mahallesi’nde bulunan Kuvayi Milliye İlkokulu’nu ziyaret ederek, öğrencilere kırtasiye malzemelerini kendisi teslim eden Tuna, önceliklerinin sağlık, eğitim ve gençlik olduğunu söyledi.
Yoğun ilgisiyle karşılaştığı öğrencilerden çok çalışmalarını isteyen Tuna, yeni eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi. 

Eğitime verdikleri önem kapsamında 10 yıllık görev süreleri içerisinde 16 okul yerinin tahsisini gerçekleştirdiklerini belirten Tuna, Toroslar’da eğitim kalitesinin arttırılması için belediye olarak imkanları ölçüsünde tüm eğitim kurumlarına destek olduklarını vurguladı. Tuna, "Toroslar Belediyesi olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da bölgemizde okul idarecilerimizin ve öğretmenlerimizin tespit ettiği ihtiyaç sahibi 5 bin öğrencimize kırtasiye desteği sağladık. Çocuklar bizim geleceğimiz ve yarınlarımızdır. Onların iyi bir eğitim öğretim alması, milletimizin geleceğe umutlu bakmasına vesile olmaktadır. Göreve geldiğimiz 10 yıl içerisinde 16 tane okul yerinin tahsisini gerçekleştirdik. Okullarımızın her türlü ihtiyaçlarını imkanlarımız ölçüsünde karşıladık. Yaptığımız bu eğitim desteği, geleceğimizi ne kadar önemsediğimizin işaretidir. Biz gelecekten çok umutluyuz. Bölge okulları olarak fiziki mekan anlamında bir eksiğimiz kalmadı. Birkaç okulu da tamamladıktan sonra fiziki mekan konusunda en çok okula sahip bir bölge olmayı hedefliyoruz" dedi.
Editör: Barış Köksal