Kurumdan yapılan açıklamaya göre, Toroslar EDAŞ, Mersin'deki yaklaşık 1 milyon müşterisinin elektrik tedariği alanındaki ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak, fiziksel ve dijital kanallar üzerinden yeni projeleri hayata geçirmek üzere çalışmalarına devam ediyor. Müşterilerine daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla Bozyazı'da yeni bir arıza bakım onarım merkezini kullanıma açan Toroslar EDAŞ, Anamur ve Mut ilçelerindeki iki yeni operasyon merkezini de yenileyerek bölgedeki yatırımlarını sürdürdü. 

Merkezlerin açılışında konuşan Enerjisa Dağıtım Şirketleri Genel Müdürü Murat Pınar, "En büyük hedefimiz müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak, her zaman daha iyisi için çalışmak. Bu doğrultuda operasyonel mükemmellik bizim için büyük önem taşıyor. Müşteri odaklı yaklaşımımızın sonucu olarak bölgedeki yatırımlarımızı, hizmet kalitemizi daha üst seviyeye çıkarabilmek için ekiplerimizin çalışma koşullarını kolaylaştırıp, operasyonlarımızı hızlandıracak şekilde sürdürüyoruz. Bölgemizde hizmet vermekte olduğumuz müşterilerimizi dinlemeye, operasyon ve bakım onarım merkezlerimizi geliştirmeye devam edeceğiz" dedi. 

Toroslar EDAŞ, açılışlarını gerçekleştirdiği operasyon merkezlerinde, arıza bakım onarım, aydınlatma, kaçak kullanım ile mücadele, endeks okuma, enerji verme/kesme, sayaç operasyonları, yeni bağlantı, yatırım planlama, kamulaştırma, yapım işleri ve enerji izinleri gibi işlemler ile müşterilerine hizmet verecek. 

Editör: Barış Köksal