Emlak Vergisi ve İşyeri Çevre Temizlik Vergisi birinci taksit ödemeleri 31 Mayıs 2016 Salı günü sona eriyor. Toroslar Belediyesi’nin vezneleri, 2016 yılı emlak, çevre temizlik ve ilan- reklam vergilerinin birinci taksit ödemelerinde vatandaşların sorun yaşamamaları için 28 Mayıs Cumartesi ve 29 Mayıs Pazar günleri de mesai saatlerinde açık olacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, mükelleflerden gecikme zammına maruz kalmamaları ve cezalı duruma düşmemeleri için vergilerini zamanında ödemelerini istedi. Geçmiş döneme ait borçların ödenmesinin ihmal edilmemesi gerektiğini de vurgulayan Başkan Tuna, “Yoğunluğu önlemek amacıyla Mali Hizmetler Müdürlüğümüze bağlı veznelerimizi bu hafta sonu da açık bulunduracağız. Amacımız, vatandaşlarımızın işlemlerini daha kolay ve zamanında tamamlayabilmeleridir. Toplanan vergiler, halkımıza hizmet olarak geri dönmektedir” dedi.

Tuna, vatandaşların vergilerini, belediye hizmet binasındaki veznelerin yanı sıra Yalınayak ile Halkkent Mahallesi’ndeki Toroslar Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde bulunan tahsilat şubelerinde de mesai saatleri içerisinde yatırabileceklerini kaydederek, “Mükelleflerimiz belediye vergi bilgileri ile emlak rayiç bedellerini Toroslar Belediyesi’nin www.toroslar-bld.gov.tr adresi ile www.turkiye.gov.tr adresinden E-Devlet şifresiyle öğrenebilirler. Bunun yanı sıra isteyenler, belediye veznelerimizden ve web sitemizden ödemelerini kredi kartı ile de yapabilirler” ifadelerini kullandı.
Editör: Barış Köksal