Toplantıda, Toros Vergi Dairesince oluşturulacak satış komisyonunda 2016 yılında görev yapmak üzere, Toroslar Belediye Meclis üyeleri arasından Serpil Mersin’in asil, Aziz Mil’in yedek üye olarak belirlenmesi oy birliğiyle kabul edildi. Daha sonra gündemin diğer maddelerine geçildi. Toroslar Belediyesi’nin 2016 mali yılı vergi, harç ve ücret tarifesinin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü gelirlerinin, 'kira gelirleri' başlıklı 25/3. maddesinin revize edilmesine ilişkin teklif görüşülerek, Plan ve Bütçe Komisyonu’na oy birliğiyle sevk edildi.

Çavuşlu Mahallesi'nde bulunan Toroslar Belediyesi hissesinin okul bahçesi olarak kullanılmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına tahsisinin yapılmasına ilişkin teklifin görüşülerek kabul edildiği toplantıda, Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin yazısı ile Mersin ili, Toroslar ilçesinde muhtelif yerlerde 'Uygulama İmar Planlarına' trafo alanı işaretlenmesine ilişkin plan değişikliği teklifi de görüşülerek, İmar ve Bayındırlık ile Çevre ve Sağlık Komisyonlarına sevki oy birliğiyle kabul edildi.

Belediye ihtisas komisyonlarından gelen raporların görüşülerek, karara bağlandığı meclis toplantısı, ekim ayında yapılacak meclis toplantı gününün 3 Ekim Pazartesi saat 14.00 olarak belirlenmesinin ardından temenni ve öneriler ile son buldu.
Editör: Barış Köksal