Birkaç gündür devam eden tansiyon rahatsızlığı nedeniyle dün Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne giden Toroslar Belediye Başkanı Tuna, burada anjiyo oldu. Sağlık durumu iyi olan Başkan Tuna, bir mesaj yayınlayarak, halkın Ramazan Bayramı’nı da kutladı.
Ramazan Bayramı dolayısıyla vatandaşların rahat bir bayram geçirmesi amacıyla ilçede tüm tedbirlerin alındığını bildiren Tuna, Toroslar Belediyesi olarak başta Zabıta Müdürlüğü olmak üzere diğer teknik birimlerle ilgili olarak da gerekli tedbirlerin alındığını ve yapılacak çalışmaların planlandığını ifade etti. Bayram süresince halkın her türlü şikayetlerini belediyeye bildirebileceklerini kaydeden Tuna, gelecek her türlü talep ve rahatsızlıkların takipçisi olunacağını, bayram tatili süresince nöbetçi ekiplerin görevde olacağını dile getirdi.
 
Mesajında halkın ve İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı da kutlayan Tuna, bayramların birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, insan olmanın güzelliklerinin yaşandığı, kırgınlıkların unutulup, dostluk ve sevgiyle gönüllerin birbirine yakınlaştığı, karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği çok özel günler olduğunu vurguladı. Hamit Tuna mesajında şu ifadelere yer verdi: “Milletimiz her Ramazan’da olduğu gibi birlik ve beraberliğini, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergilemiştir. Bayramlarda dargınlık ve küskünlükler bir yana bırakılarak, sevgi ve dostlukların pekiştirilmesi gerekir. Bir ay boyunca sabırla, umutla atılan tohumlar, bayramların gelişiyle sevgi ve coşkuyla tomurcuklarını vermeye başlar. Tüm hemşerilerimizin Ramazan Bayramı’nı ailece mutlu ve huzurlu bir ortamda geçirmesini diliyorum. Milli ve manevi günlerin birlik ve beraberlik açısından önemi çok büyüktür. İnşallah Ramazan Bayramı tüm insanlığa barış ve huzur getirir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Mersin halkının ve İslam Alemi’nin Mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi.
Editör: Barış Köksal