Başkan Tollu, Erdemli’de son yıllarda hayata geçirilen projelerle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Yaptıkları çalışmalarla ilçenin büyük bir değişim yaşadığına dikkat çeken Tollu, bu hizmetlerin büyük bir çoğunluğunun Erdemli’de ilk defa gerçekleştirildiğini, vatandaşların gurur duyduğu bir Erdemli’yi yeniden inşa ettiklerini vurguladı. Hayata geçirdikleri sosyal projelerle toplumun her kesimine ulaştıklarını, insana dokunduklarını ve vatandaş odaklı çalıştıklarını ifade eden Tollu, “Bizim için önemli olan insanlarımızın mutluluğudur. İnsanlarımın mutlu olması için bu hizmetleri yerine getiriyoruz. İnsana dokunuyoruz. İlkemiz; ‘milleti yaşat ki, devlet yaşasın’ ilkesidir” dedi.

Özelliklede ihtiyaç sahibi, yaşlı ve engelli vatandaşlara yönelik bir uygulama olarak hayata geçirdikleri Limon Çiçeği projesinin bir insanlık projesi olduğunun altını çizen Tollu, “Ekiplerimiz bu işi profesyonelce yapmaktadırlar. Önce ihtiyaç sahipleri belirleniyor ve nokta atışı bu insanların her türlü ihtiyacı tarafımızca gideriliyor. İnsanlarımız asla yalnız değildir. Yanlarında belediyemiz vardır, devlet vardır; bunu hissettiriyoruz ve gereğini de hakkıyla yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bu projenin Erdemli’de kapsam itibariyle ilk defa uygulandığını belirten Tollu, bununla birlikte ilçeyi tanıtıcı, şehre güzellik katan, toplumu birleştirici birçok sosyal projeye de imza attıklarını dile getirdi. Tollu, “İnsanımızın ihtiyacı, önceliği ne ise yol, park, temizlik, dershane, kreş, aqua park, müze, ne varsa hepsini sırasıyla yerine getiriyoruz. Özellikle de 3,5 yıl içerisinde köylere yaptığımız hizmetlerin, köyün kuruluş tarihinden bu yana yapılmadığına dikkat çekmek istiyorum. Tüm beldelerimize düğün salonu ve kapalı pazar yeri sözümüz vardı, bir bir yerine getiriyoruz, meydanlar yapıyoruz. İnsanlarımıza gerçek hizmetler armağan ediyoruz” dedi.

Bu hizmetlerin büyüyerek devam edeceğini ifade eden Tollu, Erdemli’yi daha da güzel hale getirmek için çalışmalarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Editör: Barış Köksal