30. Yılını kutlayan İpek Mobilya ile İç Mimarlar Odası iş birliği ile düzenlenen etkinliğe Mersin'in yanı sıra çevre illerden de birçok iç mimar katıldı. Ev sahibi Dimax'ın otel, restoran ve kafe mobilya ürünlerine yoğun ilgi gösteren iç mimarlar fikir alışverişinde  bulundu.

Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren TMMOB İç Mimarlar Odası Mersin İl Temsilcisi Burçin Köksal, 'Kuruluşumuzun 3. yılında 14 kişi ile başladığımız üye sayısını 86'ya yükselttik. STK'lara üyeliğimiz ve sponsorlarımız sayesinde tanınırlığımızı artırdık. Birbirimizi tanımak, fikir alışverişinde bulunmak ve Dimax ürünlerini incelemek için bu etkinliği düzenledik' ifadelerini kullandı.

Ev sahibi İpek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Semih İpek, ise katılımcılara teşekkür etti. Kısaca firmanın tanıtımını yapan İpek, 30. yıllarını kutladıklarını belirterek 'İpek Mobilya olarak 2010 yılından beri proje işleri yapıyoruz. Otel, kafe, restoran, hastane, okul  ya da diğer kamu kurumlarının tedarik ve tefrişatını gerçekleştiriyoruz. Bunun için burada otel odaları, lobiler, kafeler, restoranlar ve diğer otel ekipmanları olmak üzere birçok farklı konseptte ürün sergilemek için alan oluşturduk. Otelin bazasından tekstil ürününe, kapısından kapı kilidine kadar yaklaşık 15 farklı tedarikçinin yaptığı işi tek bir firmada topladık. Bizi daha yakından tanımanız için bu etkinliği burada düzenledik. Burada müşterilerinizi ağırlayabilir, onlara sunumlar yapabilir, onlarla burada vakit geçirebilirsiniz' şeklinde konuştu.

Editör: Barış Köksal