Bayram Ali Öngel Spor Tesislerindeki ödül törenine Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, Emniyet Müdürü İsmail Kavaklı, Tenis Kulübü Başkanı Hasan Mazlum Kirişçi, dereceye giren sporcular ve aileleri katıldı.

Silifke Tenis Kulübü tarafından düzenlenen turnuvanın ödül töreninde konuşan Kaymakam Şevket Cinbir, Silifkelilerin tenis sporuna ilgisinin memnuniyet verici olduğunu söyledi. Tenisin yaygınlaştırılması ve sevdirilmesi için çalışmalarının sürdüğünü aktaran Cinbir, bu amaçla Tenisin Prensesleri Projesi kapsamında ilkokulda okuyan kız çocuklarının eğitimlerinin sürdüğünü aktardı.

Silifke Tenis Kulübü Başkanı Hasan Mazlum Kirişçi ise değişik zamanlarda farklı kategorilerde turnuvalar düzenlediklerini belirterek, “Amacımız halkımız arasında dostluk ve kaynaşmayı artırarak Silifkelileri spora yönlendirme. 110 sporcunun farklı kategorilerde katıldığı turnuvamız daha önce bitmişti ama araya Silifke Festivali girince ödül töreni bu zamana kaldı. Silifke’de her yaş grubunun tenis oynayabileceği tesislerimize herkesi bekliyoruz. Turnuvada başarılı olan sporcuları tebrik ediyorum” dedi.

Kadir Özcan’ın başhekimliğinde yapılan turnuvada Master kategorisinde Derya Tekin, A kategoride Abdullah Ören, B kategoride Barış Çetin, çiftlerde Hüseyin Işık ve Cengiz Kılıç ikilisi birinci oldu.

Editör: Barış Köksal