Bozyazı'nın Tekmen Mahallesi Sarıgöl mevkii piknik alanında Tekmenlilerin ev sahipliğinde düzenlenen bayram buluşması programına Bozyazı ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Ballı,Tekmen Belde Belediyesi eski Başkanı Mehmet Taş,Tekeli Belde Belediyesi eski Başkanı ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Mehmet Yabalak ,Tekeli Mahalle Muhtarı Süleyman Fidan ve ülkenin değişik yerlerinde çalışan Tekeliler-Tekmenliler katıldı. 
Programa katılanların bayramlaşmasıyla başlayan program konuşmacıların geleneksel hale gelen ülkenin değişik yerlerinde çalışan Tekeli-Tekme’lilerin buluşmanın daha geniş kitlelere ulaşabilmesi, birlik ve beraberliğin sağlanabilmesi yönünde yapılması gerekenler konuşularak, katılımcıların dilek ve temennileri karar altına alındı.
Tekeli ve Tekmenlilerin buluşmasına katılan Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. Birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.Birlik ve beraberliği sağlamanın zor olduğunu,bundan sonrada daha katılımlı şekilde devam etmesi temennisinde bulundu. Belediye Başkanı olarak da organizasyona elindeki imkanlar dahilinde her zaman katkı sağlamaya hazır olduğunu ifade etti.
Toplantı kapsamında düzenlenen futbol turnuvasının kuraları Tekeli Mahalle Muhtarı Süleyman Fidan, tarafından çekildi. Çekilen kuralar sonucunda Sarıkeçili-Yörükgücü ve Karakeçili-Türkmeneli takımları eşleşdi. Tekeli futbol sahasın da yapılan karşılaşmalar sonucunda geçen yıl kupayı alan Türkmeneli yine rakiplerini yenerek kupanın sahibi oldu.
Kupayı kazanan Türkmeneli takımına kupasını Bozyazı Kaymakamı Mustafa Erkayıran verdi. Erkayıran, kupayı kazanan takımı kutladı ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. Daha sonra hep birlikte çekilen hatıra fotoğrafından ardından Kurban Bayramındaki toplantının yine Tekmen Mahallesi'nde yapılmasına karar verildi.
Editör: Barış Köksal