Mersinli iş adamı Ahmet Gök, dünyayı etkisi altına alan Corana virüs sürecinde toplumsal sağlığa hizmet edecek bir uygulamaya imza attı. Gök, Giavm Grup Gıda bünyesinde kurdukları www.tazefile.com dijital platformuyla taze sebze ve meyve siparişlerini ev ve işyerlerine ulaştırmaya başladıklarını söyledi.

Çukurova bölgesinde yetişen ve kargolanabilen muz, limon ,portakal,kivi ,avokado gibi ürünleri e-ticaret üzerinden tüm Türkiye’ye ulaştıracaklarını ifade eden Ahmet Gök, “Toplum sağlığına ve Evde Kal projesine destek amacıyla tüketiciye sağlıklı ve hijyenik koşullarda sebze ve meyve ulaştıracağız. Adana ve Mersin’deki vatandaşlarımız bu dijital platform üzerinden gün içindeki sebze ve meyve ihtiyaçlarını kolay ve güvenilir bir şekilde sağlamaya başladı. Yurt genelinde distribütör ve bayilik anlaşmaları ile ürünlerimizi tüm Türkiye’de ulaştıracak şekilde alt yapısını oluşturuyoruz. Şu an tüm Türkiye genelinde bu hizmeti verebilecek standartlarda olan Manav esnaflarımızla görüşmelerimiz sürmektedir. Özellikle manav hizmeti veren esnaflar içinde bulunduğumuz durumdan dolayı güvenli ödeme altyapısı ve ulaşılabilirlik adına çok yoğun ilgi göstermektedir.En kısa zamanda Türkiye geneline sistemimiz aktif hale gelecek ve vatandaşlarımız hiç kimsenin temas etmediği, kendi elleriyle seçtikleri ürün standardında bir hizmet sunacağımızdan emin olsunlar “ dedi.

İLK “SÜPERMANAV” MERSİN’DE AÇILDI

Vatandaşların pazar alışverişlerini tazefile.com internet sitesinden yapabilecekleri gibi, birçok şehirde açılacak “TazefileSüpermanav”lardan da ürünlerini birebir görerek de alabileceklerini belirten Ahmet Gök, ”Bu doğrultuda ilk mağazamızıgeçtiğimiz günlerde Mersin’de açtık.  Toplamda 2 bin metrekareliksüpermanavımızda vatandaşlarımıza konforlu ve hijyenik bir ortamda alışveriş imkanı sunuyoruz. Yakında birçok ilimizde de Süpermanavlarımız hizmete girecek. Bu süpermanavlarımızı vatandaşlarımızın ürün ve hizmet kalitemizi yakından görebilmeleri için hizmete açıyoruz.” dedi. 


 

Editör: Barış Köksal