Hizmetlerini hızlı ve etkin bir şekilde sunmayı amaçladıklarını belirten Tayfun Kaya, "Kurmuş olduğumuz firmamızda lojistik ve gümrüklemeye dair her konuda çözüm ortaklarımıza yardımcı oluyoruz. Ağırlıklı olarak bünyemizde; İthalat ve ihracat gümrük işlemleri, Transit rejim gümrük işlemleri, Antrepo gümrük işlemleri, Özet beyan, konteyner takip formu işlemleri, kara ve deniz taşımacılığı yer almaktadır. 


Çözüm ortaklarımızın ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde tespit ederek onlara en doğru ve güvenilir yollardan en uygun çözüm önerileri sunan, uzman profesyonel kadromuz, güçlü, kurumsal ve teknolojik alt yapısıyla hizmetlerimizi hızlı ve etkin bir şekilde sunmayı amaçlıyoruz. Etik değerlerin ve sosyal sorumluluğun bilincinde olarak disiplinli ve istikrarlı bir şekilde faaliyet göstererek başarıyı hedefleyen bir yol izleyeceğiz.

Hangi işi yapıyorsanız yapın, araştırmacı olmak zorundasınız. Büyüklerimizin bize öğrettiği tecrübeleri hayatımızın içinde olduğu kadar iş hayatımızda da uygulamamız gerekiyor. O yüzden pes etmeden, yılmadan, başarı odaklı projeler üreterek yolumuzda emin adımlarla ilerleyeceğiz" dedi.


 

Editör: Barış Köksal