10 yıldır kalite yolunda büyük mesafeler kat ettiklerini söyleyen Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, amaçlarının vatandaşa en kaliteli hizmeti en seri şekilde vermek olduğunu belirtti.

Tarsus Belediyesi’nin artık marka bir kent olduğunu ifade eden Başkan Kocamaz, “Bugün sizlerle burada buluşmamızın ana gayesi kalite yolculuğunda ‘Onuncu’ yıldayız. On yıldır Tarsus’ta en kaliteli hizmeti, en kısa yolda ve en hesaplı şekilde vatandaşımıza ulaştırmanın gayetini güdüyoruz. Başlangıçta belki bazı arkadaşlarımıza bir angarya gibi gelen kalite yolculuğu, artık bugün Tarsus Belediyesinde kökleşmiş, yerleşmiş ve artık geleceğe doğru gözümüz açık gitmeyeceğimizin örneklerini göstermiş durumdadır” dedi.

Mükemmelliğin sınırı olmadığını vurgulayan Başkan Kocamaz, “Tabi mükemmelliğin sınırı yok, mükemmellik bir idealdir. Bugün için belki kendinizi mükemmel görebilirsiniz, yaptığınız işten memnun olabilirsiniz. Ama çok kısa bir süre sonra o yaptığınız işin yeterli olmadığını daha da geliştirilmesi gerektiğini, mutlaka kendinizde görmüş, yaşamışsınızdır. Biz bu yola çıktığımızda başarının yada yapılan işin kişilere bağlı olmaması gerektiğini kurumların kendi içerisinde bir sisteme kavuşması gerektiğini, kişiler o kurumdan ayrılsa da, orada sistemin gelişerek devam etmesi gerektiğini, sürekliliğinin olması gerektiğini hep söyledik, dile getirdik. Elbette her şeyin bir sonu vardır. Belediyede çalışan arkadaşlarımız gün geliyor, çeşitli nedenlerle ya da emeklilik nedeniyle belediyemizden ayrılmak durumunda kalıyor. Onların yerini de yeni yeni genç arkadaşlarımız dolduruyor. Genç arkadaşlarımızdan isteğimiz, büyüklerinde gördükleri olumlu işlerin peşine düşmek, onları kendi yaşantılarında örnek alıp değerlendirmek ama olumsuz gördükleri hiçbir işin de peşinden gitmemek, ondan süratle uzaklaşmak, en önemli karınız olmalıdır” ifadesini kullandı.

Konuşmanın ardından 10. yılında çalışanlarına yönelik ‘Makarna Partisi’ düzenledi.
Belediye tesislerinde düzenlenen Makarna Partisi’nde çalışanlar, yöneticilerle birlikte makarna yiyerek moral buldular.
Editör: Barış Köksal