Mithatpaşa Mahalle Muhtarı Muhittin Borlukan tarafından organize edilen kahvaltıya Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı Şevket Can, oda ve dernek başkanları, muhtarlar ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Kahvaltının ardından konuklara teşekkür eden Mithatpaşa Mahalle Muhtarı Muhittin Borlukan, amaçlarının kaynaşmayı sağlamak olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, organizeden dolayı muhtar Borlukan’a teşekkür ederken halkla iç içe olmayı kendilerine prensip edindiklerini belirtti. Başkan Kocamaz, “Şuan bulunduğumuz bölge eskiden virane bir yerdi. Belediye olarak önce DSİ kanalını ihata ile koruma altına aldık. Daha sonra dereleri ıslah ettik. Sonra burayı ağaçlandırarak, oturma grupları, oyun aletleri yerleştirerek güzel bir park haline getirdik. Burayı vatandaşlarımız spor yaparak, yürüyüş yaparak en iyi şekilde değerlendiriyor. Asıl olan yapmak değil önemli olan yapılan hizmetlere sahip çıkmaktır. Bu da sizlere düşüyor. Bu organizede emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi ise, buluşma organizasyonuna emeği geçenlere teşekkür etti.

Protokol kahvaltıdan sonra vatandaşların sorunlarını dinledi.

Editör: Barış Köksal