Tarsus Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Meclisi Salonunda yapılan toplantı, açılış, yoklama ve saygı duruşu ile başladı. Gündemin diğer maddelerinde ise komisyonlara üye seçimi yapıldı.
Toplantıda, Plan Bütçe ve Kesin Hesap Komisyonuna Mahmut Akdemir, Mehmet Aksoy, Kerim Tufan, Mehmet Sabırlı ve Cumali Çolak seçilirken, 
İmar Komisyonuna Mehmet Kıraç, İsmail Demir, Mehmet Sabırlı, Dünyamin Sönmez ve Ergün Yılmaz, İmar Ltd. Şt. Hesap İnceleme Komisyonuna Hasan Yıldırım, Fazilet Özcan ve Müjdat Kartal seçildi.
Ufuk Başer, Şerife Hasoğlu, Behçet Sarı, Şerif Ali Günakın ve Özcan Yılmaz Kültür ve Sosyal İşler Komisyonunda yer alırken, Hasan Yıldırım, Fazilet Özcan, Yeşim Sancaktar, Tebessüm Kökdil ve Muvaffak Büyükkaya Temizlik, Çevre ve Sağlık Komisyonuna seçildi. Amatör Spor Kulüpleri Güçlendirme Komisyon üyeliğine Hikmet Avşar, Şerif Ali Günakın, İsmail Akdağcık, Fazilet Özcan ve Nihat Doğan, Etkinlikler Komisyonuna Ufuk Başer, Şerife Hasoğlu, Fazilet Özcan, Yeşim Sancaktar ve Ramadan Cahit Kıraşı, Tarsus Belediyesi Ekonomik Kalkınma, Turizm ve Tanıtma Komisyonuna Ufuk Başer, Yeşim Sancaktar, Mehmet Kıraç, Kerim Tufan ve Muvaffak Büyükkaya, İŞGEM Komisyonuna Hasan Yıldırım, Mehmet Aksoy, Şerif Ali Günakın, Murat Baba ve Ergün Yılmaz, Yurtdışı İlişkiler Komisyonuna Şerife Hasoğlu, Hikmet Avşar ve Galip Aydın Arıkan seçildi.
Gündem diğer maddelerinde ise daire müdürlüklerinden gelen evrakların görüşülmesine başlandı.
Mecliste, 2013-2014 öğretim yılında üniversiteyi kazanan lisans öğrencilerinden Tarsus’ta ikamet etmesi şartı ile bir aileden bir kişiye 9 ay süre ile ilk yıl için karşılıksız 100 TL olarak eğitim yardımında bulunulmasına oy birliğiyle kabul edildi.
Editör: Barış Köksal