Beyaz Kule Okulları tarafından düzenlenen, Sunay Akın'ın katılımı ile gerçekleşen konferans vatandaşlara keyifli anlar yaşattı. Anlattığı hikayeler ve anılar ile Kemal Sunal Sahnesi'ni kahkahaya boğan Sunay Akın, kendisini dinlemeye gelenler tarafından yoğun ilgi gördü. 

Konferansın açılış konuşmasını yapan Beyaz Kule Okulları Kurucusu Dilek Benzetsel, ' Okulumuzun geleneksel hale getirdiği eğitim konferanslarının, her yıl birbirinden kıymetli konuklarla renklendiği bu seferinde Sn. Sunay Akın ile birlikteyiz. Davetimizi kabulü bizleri mutlu etti. Beyaz Kule ailesi adına huzurunuzda kendisine tekrar teşekkür ediyorum. 5.'sini düzenlediğimiz Mersin ve Mersinliye katkı sağladığına inandığımız eğitim konferansımızın bu seferinde hepsinden biraz daha heyecanlı ve gururluyuz.  Her yıl farklı salonlarda düzenlediğimiz konferansların yeni ve daimi ev sahibi artık Beyaz Kule Okulları olacaktır. Türk sinemasının asla unutulmayacak aktörlerinden rahmetli Kemal Sunal'ın anısına hazırlanan, onun ismini taşıyan salonumuzda sizleri ağırlamaktan ve ilk okul dışı organizasyonumuzu sizlerle paylaşmaktan onur duyarız' dedi. 

Salona girdiği andan itibaren seyirciyi etkisi altına alan Sunay Akın, gösterisinin büyük bir kısmında kitapların önemine değindi. Kitap okumanın insan hayatında olumlu izler bıraktığını anlattığı hikayeler ile destekleyen Akın, geçmiş dönemlere ait yaşanmış olaylardan da öyküler anlatarak, kendisini izlemeye gelenleri kahkahaya boğdu. 2 Oturumda gerçekleşen konferansa yaklaşık bin kişi katıldı.

Editör: Barış Köksal