Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Çukurova Şubesi Başkan Yardımcısı Soner Serttaş, Türkiye’nin 2016 yılı içerisinde oldukça zorlu bir süreçten geçtiğini, yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen birlik ve beraberliğin daha çok sağlanması ile sıkıntıların aşıldığını kaydetti.

Başkan Yardımcısı Soner Serttaş, ‘2016 Yılı içerisinde ülkemiz birçok badire atlattı. Yaşanan terör olaylarında şehit düşenlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve ülkemize başsağlığı diliyorum. Fakat yaşanan tüm sıkıntılara rağmen iş dünyası olarak hiçbir zaman pes etmedik. Her zaman üretimden, istihdamdan, ihracattan yana olarak ülkemize olan güvenimizi sahaya yansıtmaya çalıştık. İş dünyası her zaman ülkesine olan inancını gösterdi ve 2017 yılı içerisinde de göstermeye devam edecektir’ dedi.

Mersin’de yaşanan sel felaketinden dolayı hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyen Soner Serttaş, ‘Mersin oldukça önemli bir badire atlattı. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, Mersin’e başsağlığı diliyorum. 2016’nın son günlerinde yaşanan bu acı olaydan dolayı yeni yıla buruk gireceğiz. Yeni yılın ülkemize ve dünyaya barış, huzur ve sağlık getirmesini temenni ediyor, herkesin yeni yılını kutluyorum’ dedi.
Editör: Barış Köksal