‘’BURASI HALK KÜRSÜSÜ’’

Başkan Çetin, haftalık halk günü toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların her türlü sorun, şikâyet, talep ve görüşünü özgürce dile getirildiği Halk Günü Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in “Burası sizlerle bir ve beraber olduğumuz yer. Burası herkesin önerilerini, taleplerini özgürce dile getirebileceği bir halk kürsüsü ‘’diyerek sözlerine başladı. Orhan Kemal Kültür Merkezi’ndeki toplantıda, iki semt kreşinin daha yapıldığını, Adana’nın ilk ve tek engelli havuzunun açılmak üzere olduğunu, asfalt ihalesi iptal edildiği için yol yapım çalışmalarının sekteye uğradığını anlatan Başkan Çetin, Adana’nın Gezi Parkı’nı yaptıklarını belirterek şunları söyledi:

“1 TEK AĞAÇ KESİLMEYECEK DEMEDİM Mİ?”

“Jurassic Park yapımı Doğal Park 2’de devam ediyor, maketler monte edildi, yerin üstünde 1 cm beton olmayacak ve üzeri halen çimleniyor. Bir tek ağaç kesilmeyecek’ demedim mi, dedim. Kesmediğimiz gibi 250 fidan daha diktik. 3 Ekim Cumartesi günü Atiye konseriyle açılışını yapacağız. Güzelyalı Mahallesi’nde çöplük olarak kullanılan alana moloz döküyoruz, altyapısı tamamlanıyor. Adana’nın Gezi Parkı’nı 2016 yılının Mayıs ayında hizmete açmış olacağız’’

KREŞLİ MİNİKLERDEN KARPUZ SÜRPRİZİ

Önceki Halk Günleri’nde olduğu gibi son Halk Günü de sürprizlere ev sahipliği yaptı. İsmail Oğalpak adlı vatandaş, “Ben size çevreci ve insancıl olduğunuz için teşekküre geldim” derken 100. Yıl’dan geldiğini belirten Kadriye Çot da “Şikayete değil, teşekküre geldim. Bir tek sözünüzle ekibiniz aynı gün sorunu çözmeye geldi” dedi. Levent Korkmaz sadece tanışmak için, damat-gelin giysileri içindeki Cihan Elif Yeniçun çifti de uğur getirsin diye geldiğini belirtti. Günün sürprizi Gülen Yüzler Kreşindeki çocukların bahçede yetiştirdiği dev karpuzu Soner Başkan’a hediye etmeleri oldu.
Editör: Barış Köksal