Yemeğe Silifke Kaymakamı Fatih Damatlar, Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Emniyet Müdürü İsmail Kavaklı, idare amirleri ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri de katıldı.
Yemekte konuşan Kaymakam Damatlar, başarılı bir bürokratla uzun yıllar çalışma şansına sahip olduğunu, görev bilinci ile yurdun neresi olursa olsun görevini en iyi şekilde icra edeceğini söyledi.

Diyanet Vakfı Silifke Şubesi yöneticileri tarafından Müftü Bekir Kaplan için kısa bir sunum gerçekleştirildi. Şu ana kadar Silifke’de yapılan hizmetlerin anlatıldığı sunum sonrası konuşan Silifke Müftüsü Bekir Kaplan, Cenab-ı Hakk'ın rızasını gözetmek için hizmetlerin gerçekleştirildiğini belirterek, "2008 yılı Ağustos ayında geldiğim Silifke'den yine bir ağustos ayında ayrılıyorum. Burada kaldığım süre içerisinde başarılı çalışmalar yaptığımıza inanıyorum. Tabi esas olan bizi bizlerin değil Hakk'ın ve halkımızın takdir etmesidir. İnşallah Silifke'de hoş bir seda bırakmışızdır." dedi.

Kaymakam Damatlar'a da teşekkür eden Müftü Kaplan, "Silifke’de herkesle uyum içinde çalıştık. Bu anlamda en büyük desteği Kaymakamımız Sayın Fatih Damatlar'dan gördüm. Başta kaymakamımız olmak üzere desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Görevimizi yaparken halkın özellikle ezan sesi duymak istiyoruz takeplerini ivedilikle gerçekleştirmeye çalıştık. Birçok tatil yöresi ezan sesi duydu ve bizler de bu durumdan memnuniyet duyduk. Bu anlamda cami yapımlarında emeği geçen tüm halka teşekkür ediyorum. Allah razı olsun." şeklinde konuştu.

Yemeği düzenleyen vakıf yöneticilerine ve katılımcılara teşekkür eden Kaplan, Silifke halkının din hizmetlerinde büyük desteklerini gördüklerini belirtti.
Editör: Barış Köksal