Tarsus İdman Yurdu için Selçukhan Restuarant’ta düzenlenen toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yıldız, CHP ilçe Başkanı Ali İlk, MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, oda ve dernek başkanları ve basın mensupları katıldı.

Daha önce maçlarını Burhanettin Kocamaz Stadı'nda oynadıklarını, yaptıkları girişimler sonucu bundan sonraki maçlarını Şehir Stadı'nda yapacaklarını belirten Can, "Biz belediye olarak Tarsus İdman Yurdu’na sahip çıkıyoruz ve çıkmaya devam edeceğiz. Ancak kulübümüzü Tarsus’ta yaşayan bütün hemşehrilerimizin sahiplenmesiyle başarının geleceğini düşünüyoruz. Başarının gelebilmesi için gerek taraftarlarımıza gerekse oda ve dernek başkanlarımıza kısacası Tarsus’ta yaşayan bütün sporseverlere ihtiyacımız var. Düşüncemiz 15 günde bir Tarsus İdman Yurdu maçlarında bir araya gelerek birlikteliğimizi, kardeşliğimizi dünden daha çok pekiştirmektir” dedi.

Oda ve derneklerin yanı sıra işadamlarının kombine bilet almasını isteyen Başkan Can, “Kulübümüzde yapılan transferler güzel, gelen haberler güzel, çalışmalar gayet güzel, inşallah bu sene güzel başarılara imza atacağız. Ancak sizlerden bir ricamız var. İlerleyen günlerde kulüp yöneticisi arkadaşlarımız sizleri ziyaret edecekler. Bu ziyaretlerde şehrimizin takımına sahip çıkma adına herkes gönlünden geçen şekilde kombine biletlerini almaya yardımcı olursanız hepinize mi
Editör: Barış Köksal