Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, Türkiye Emekliler Derneği Genel Mali Sekreteri ve Tarsus Şube Başkanı Ömer Kurnaz ile Tarsus Şubesi yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’ı makamında ziyaret ettiler.

Başkan Can’a "hayırlı olsun" diyen Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Genel Başkanı Ergün, başarılar diledi. Ergün ,”Burası kendi evimiz gibidir yıllardır. Sizi de yürekten kutluyoruz. Allah Muaffak etsin. Teşkilatımızın önemli işlerinden birisi halkın seçtiği yerel yöneticilerle iyi bağlar kurarak, karşılıklı birbirine yardım etmek, birbirine destek vermek üzere bir gönül bağı kuruyoruz. Çünkü hakikaten ömrünü bu ülkeye hizmet etmiş, ömrünü tüketmiş insanların son döneminde sizin gibi insanlar tarafından böyle hoşgörü ile karşılanması bu kesimi mutlu ediyor” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Şevket Can, her zaman emeklilerin yanında olduklarını, Tarsus’ta emekliler derneğinin başarılı hizmetlere imza attığını söyledi. Can, “Tarsus’taki emekliler derneğimizle gerçekten uyumlu, ılımlı, güzel çalışmalar sergileyerek bugünlere kadar geldik. Burada Ömer abimiz bir ekol olmuştur. Tarsus menfaati için hep birlikte çalışacağız. İnşallah bundan sonrada bizde bir belediye olarak her zaman Sivil Tolum Kuruluşlarımızla, oda ve derneklerimizle, Emekliler Cemiyetimizle bir olup, birlikte düşünüp, birlikte hizmet yapmayı Cenab-ı Allah bizlere nasip etsin diyorum” şeklinde konuştu.

Bu arada, Çamlıyayla Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı, Belediye Başkanı Şevket Can’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Başkan Can’a başarılar dileğinde bulunan Kaymakam Sarı, Başkan Can’la bir süre sohbet etti.

Ziyaret için Kaymakam Sarı’ya teşekkür eden Başkan Can, millete hizmet etmek için gece gündüz çalışacaklarını söyledi.
Editör: Barış Köksal