Mersin İdmanyurdu'nda forma giyen Servet Çetin'in eski sevgilisi S.M., milli futbolcunun kendisini dolandırdığını ve ayrıca tehdit ve hakaret ettiğini ileri sürerek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Kariyerinde Fenerbahçe, Galatasaray gibi dev kulüpler bulunan, 59 kez A Milli Takım forması giyen ve halen Mersin İdmanyurdu'nda forma giyen Servet Çetin hakkında inanılmaz bir iddia ortaya atıldı.

Radyospor'da yayınlanan 'Kriminal Spor' adlı programa konuşan ve Servet Çetin'in eski sevgilisi olduğunu iddia eden S.M., geçtiğimiz pazartesi günü Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'na başvurarak, milli futbolcu hakkında 'dolandırıcılık, tehdit, hakaret' iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

40 BİN EURO'LUK 2 SAAT, 100 ŞİŞE PARFÜM VE 4 TELEFON!

S.M.’nin iddiasına göre Servet Çetin, kendisinden toplam değeri 40 bin Euro’yu bulan 2 adet saat, 100 şişe parfüm ve 4 adet telefon istedi. Bu ürünleri alan S.M.  Servet Çetin’den parasını talep etti ama oyuncu "Bunlar hediye olarak gelmedi mi?" diyerek parayı ödemedi. İkilinin bozulan ilişkileri sonrası S.M.’nin iddiasına göre Servet Çetin kendisine hakaret edip, tehdit ettiğini ileri sürdü.

Kaynak: Hürriyet
Editör: Barış Köksal