Cumhuriyet Halk Partisi Yenişehir Belediye Başkan A. Adayı Dr. Serhan Antalyalı, kurban bayramı dolayısıyla Yenişehir'de bulunan esnafları ziyaret etti. Esnaf ziyareti sırasında büyük bir ilgi ile karşılaşan Dr. Serhan Antalyalı, esnafların sıkıntılarını dinledi, not aldı.

Yaklaşık 200 esnafı yanındaki kalabalık grup ile ziyaret eden ve girdiği her mağazada esnafa sıkıntılarını sorup bayramını kutlayan Serhan Antalyalı, 'Esnafımızın yerel yönetimlerden beklentilerini not aldık. Onların çektği sıkıntıların giderilmesi adına çeşitli çalışmalarımız var. Göreve gelmemiz halinde bu sıkıntılara yönelik çalışmalar yapacağız' dedi.

ESNAFA SÖZ VERDİ
Aday adaylığı sürecinde esnafları ziyaret etmesinin sebebinin sıkıntıları birebir yerinde görmek amacıyla olduğunun altını çizen Dr. Serhan Antalyalı, 'Size söz veriyorum ki, adaylık sürecinde de, göreve gelmemiz halinde de sık sık sizleri ziyaret ederek sorunlarınızı öğrenmeye çalışacağım. Esnaflarımızın sıkıntı çekmemesi için elimizden gelen çalışmaları yapacağız' dedi.
Editör: Barış Köksal