Cumhur İttifaki MHP Mezitli Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, 4 yıl önce aramızdan ayrılan Özgecan Aslan için; “Kanadımız kırık; yaramız hala kanıyor. Seni hiçbir zaman unutmayacağız” diye konuştu. 

Cumhur İttifaki Milliyetçi Hareket Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, ölümünün 4. yılında Özgecan Aslan’ın ailesini ve Özgecan’ın Mersin Şehir Mezarlığı’ndaki kabristanını ziyaret etti. Aslan ailesinin evine konuk olan Soydan; “Ateş düştüğü yeri yakıyor. Acınızı paylaşıyorum” dedi. Mehmet Aslan ve anne Songül Aslan ise Soydan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kadın cinayetlerinin bir an önce son bulması temennisinde bulundu. Baba Mehmet Aslan, “Katledilen tüm kadınlarımızın mekanı cennet olsun” diye konuştu. 

ÖZGECANIMIZI UNUTMAYACAĞIZ!

Aslan ailesini ziyaretinin ardından Özgecan Aslanı’nı mezarı başında anan Serdar Soydan; “Özgecanımızı kaybedeli tam 4 yıl oldu. Babamız Mehmet Aslan ve annemiz Songül Aslan’ın acılarını dindirmek elbette mümkün değil; ancak metanetli duruşlarından ötürü önlerinde saygıyla eğiliyorum. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. Allah ailesine ve sevenlerine sabırlar versin. Özgecanımızı bu vesile ile yad ediyor; kadına yönelik şiddettin önlenmesi yönünde atılacak her adımın öncüsü olacağımıza dair söz veriyorum. Kanadımız kırık; yaramız hala kanıyor. Özgecanımızı hiçbir zaman unutmayacağız. Allah mekanını cennet eylesin” ifadelerini kullandı. 

Editör: Barış Köksal