Mersin'de yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ve eğitime sağladığı destekle adından sıkça söz ettiren Saliha Adıcan, yeni eğitim-öğretim sezonunda öğrencilere ve öğretmenlere başarılar diledi. 

Türkiye'nin geleceğinin gençlerimize bağlı olduğunun altını çizen Adıcan, ' Yeni eğitim-öğretim sezonu tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olsun. Dileğimiz tüm öğrencilerimizin başarılı olması ve Türkiye'yi olumlu yönde etkileyecek projelere imza atarak ülkemizi ileriye taşımalarıdır. Bunun için başta velilerimize, öğretmenlerimize ve bizlere büyük görevler düşüyor' dedi.


Türkiye'nin diğer ülkeler ile arasındaki farkın eğitim ve öğretim olması gerektiğini vurgulayan iş kadını Saliha Adıcan, 'Ülkemizin diğer ülkelerle arasındaki farkın eğitim düzeyi ve bilinçli insanlar yetiştirmek olması gerekiyor. Verilen eğitimlerle yetiştirilen her bir mühendis ülkemiz için altın değerindedir. Üreten bir toplum anlayışıyla ilerlediğimiz yolda Türkiye'yi ileriye taşıyacak genç mühendislerimize ihtiyacımız var. Bunun için gençlerimize var gücümüzle sahip çıkarak onları ülkenin geleceği için hazırlamamamız gerekiyor' dedi.

Adıcan, 2017-2018 eğitim öğretim sezonunun açılması ile birlikte Mersin Valisi Ali İhsan Su'nun eşi Zeliha Su ile bir araya gelerek hamisi olduğu okulun öğrencilerini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında öğrencilerin ve öğretmenlerin sorunları ile yakından ilgilenen Adıcan, eğitime verdiği önemi bir kez daha göstererek ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.
Editör: Barış Köksal