Türk toplumunda bayramların özel anlamlar yüklü günler olduğunun altını çizen MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, 'Ülkemiz son dönemde oldukça zor bir süreç yaşamasına rağmen, Türk milletinin kararlılığı ile bu zorlu süreçleri aşmıştır. Artık milletçe üretmek ve çok çalışmak zorundayız. Daha çok çalışıp ülkemizin gelişiminde hak sahibi olmak, çocuklarımıza daha yaşanabilir bir ortam bırakmalıyız’ dedi.

‘SANAYİCİMİZİ KUTLUYORUM’

‘Ülkemizin içerisinde bulunduğu bu zorlu süreçte bile üretim hatlarını bir an olsun durdurmayan sanayicilerimize teşekkür etmek istiyorum’ diyerek sözlerini sürdüren MTOSB Başkanı Sabri Tekli, ‘Türk sanayicisi Cumhuriyet tarihi boyunca hiçbir zaman yılmadı. Üretim hatlarını durdurmamak için yoğun mücadele veren ve yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen, istihdam yaratmaya, üretmeye, vergi ödemeye ve ihracat yapmaya devam eden tüm sanayicilerimizi canı gönülden kutlamak istiyorum’ dedi.

‘KIRGINLIKLARI UNUTALIM’

Bayramların özel ve önemli günler olduğunun da altını çizen MTOSB Başkanı Sabri Tekli, ‘Mersin için çaba sarf eden tüm kurum ve kuruluşlar, iş dünyası arasında yaşanan gerginliklerin bir kenara bırakılması ve Mersin için kenetlenilmesi gerekmektedir. Kurban bayramını fırsat bilerek kırgınlıkları unutalım. Kentimiz için topyekûn bir mücadele içerisine girelim. Elele verirsek Mersin’i çok daha iyi yerlere taşıyabiliriz. Bu bayram vesilesi ile dünyanın hangi topraklarında olursa olsun akan kanların durmasını, birlik ve beraberliğimizin artmasını,  ülkemizin huzura kavuşmasını ve milletimizin hedeflediği noktalara kavuşmasını temenni ediyor, başta sanayicilerimiz olmak üzere herkesin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyorum’ dedi.

Editör: Barış Köksal