Çocukların karnelerini aldığı gün, onlara moral ziyareti gerçekleştiren ve çocuk hastaların durumları hakkında bilgi alan Rektör Çamsarı, “Tüm hastalarda olduğu gibi çocuk hastaların moral ve motivasyonu çok önemli. Bugün çocuklarımıza karne hediyesi olması adına hastanemizdeki çocuk servislerinde tedavi gören hastalara moral vermek istedim” dedi.

Akademik anlamda donanımlı, branşında yetkin ve tecrübeli öğretim elemanlarından oluşan hastanede, özellikle tanı, tedavi sürecinde uzun ve multidisipliner hastalıklarla ilgili gelişmiş durumda olduklarını kaydeden Çamsarı, "Göreve geldiğimiz dönemden şimdiye kadar hastanemizde birçok çalışma yaptık. Yatak kapasitesini artırdığımız hastanemizde ayda ortalama 65 bin hastaya ayakta tedavi uyguluyoruz.

Ben idari işlerimden fırsat buldukça hekim olarak hastanemize geliyorum, hastalarımla ilgilenmeye çalışıyorum" diye konuştu. Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Seyran Bozkurt Babuş da çocuk hastaların moralini yüksek tutmayı önemsediklerini vurgulayarak, “Hastanemizde, haftada en az bir kere animatörler çağırarak, çocuk hastalar için çeşitli eğlence etkinlikleri düzenliyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Editör: Barış Köksal