Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Amasya Taşova YİBO'ya 34-30 yenilen Mersin Hantaş, ligdeki 7. mağlubiyetini aldı.

Ligde 8 maça çıkan Mersin Hantaş, bu maçların sadece birinde galibiyet alarak şu anda ligin sonuna demir attı. Bu hafta sonu evinde Antalyaspor ile karşılaşacak olan Mersin ekibi, bu maçı kazanıp çıkışa geçmenin planlarını yapıyor.

"MAÇIN 1 SAAT GEÇ BAŞLAMASI KONSANTRASYONUMUZU BOZDU"

Amasya Taşova YİBO ile Antalyaspor maçlarıyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan sportif direktör Osman Özoğlu, Amasya Taşova YİBO maçının böyle zor geçeceğini bildiklerini ifade ederek, "Amasya takımı ligde 4. sırada yer alıyordu ve ligde güçlü takımlardan bir tanesi olduğunu biliyorduk. Kadrosunda da çok önemli oyuncular olduğunu ve maçın çok zor geçeceğini biliyorduk. Ancak yağmur nedeniyle sahanın su alması maçın bir saat geç başlamasına neden oldu. Bu da tabi bize negatif olarak yansıdı. Bütün konsantrasyonumuz bozuldu. Maça iyi başlayamadık ve maç içinde toparlanamadık. Galibiyeti hak edecek bir oyun oynamadık. Bu maçtan çıkartacağımız çok ders var. Bunları iyi almalıyız ve bir dahaki maçlarda yaptığımız hataları yapmamalıyız. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Amasya takımını da tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

"ANTALYASPOR MAÇINI NE YAPIP EDİP EVİMİZDE KAZANMAK İSTİYORUZ"

Antalyaspor maçıyla ilgili de Özoğlu, "Antalyaspor'u ne yapıp edip evimizde yenmek istiyoruz. Maçı kazanmak için hazırlıklarımızı ve çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu maçı alıp çıkışa geçmek istiyoruz. Yabancı oyuncularımızın bu maçta daha iyi performans göstereceklerine inanıyorum. Tabi Antalyaspor'un bulunduğu konuma bakıp değerlendirmemek gerekiyor. Onlar da güçlü olan kadrolarına geçtiğimiz hafta 2 yabancı bir Türk oyuncu transferi yaptılar. Kadrolarını iyice güçlendirdiler. Zaten iyi bir ekipti şimdi daha da iyi bir ekip oldular. Bizi zor bir maç bekliyoruz. Ancak bu maçın telafisi yok. O yüzden bütün Mersinlileri bizi desteklemeye çağırıyorum. Cumartesi günü saat 14.00'da Seyfi Alanya Spor Salonu'na herkesi bekliyoruz" diye konuştu.

Editör: Barış Köksal