Oğulcan Özgenç ve Emrah Güçlü tarafından kurulan Özgü Siber Güvenlik & Özgenç Hukuk ve bünyesinde 77 üye şirketi bulunan Mersin Tekstil ve Konfeksiyon Sanayicileri Derneği  arasında KVKK kapsamında teknik, hukuk ve süreç danışmanlığı protokolü imzalandı. 

Mersin'de Siber Güvenlik sektöründe kısa sürede adından söz ettirmeyi başaran Özgü Siber Güvenlik & Özgenç Hukuk, büyük bir atak yaparak 77 şirketin üyesi olduğu Mersin Tekstil ve Konfeksiyon Sanayicileri Derneği  ile iş sözleşmesi imzalayarak büyük bir atak yaptı.  Özgü Siber Güvenlik & Özgenç Hukuk, Mersin Serbest Bölgede bulunan  ve tekstil üretiminde sektöre yön veren bu fabrikaların veri güvenliği ve hukuk çalışmaları alanında faaliyet gösterecek. 

"GÜÇLÜ GELİYORUZ"

Mersin'de kısa sürede çok yol aldıklarını belirten Özgü Siber Güvenlik & Özgenç Hukuk  KurucularıOğulcan Özgenç ve Emrah Güçlü, "Mersin'de henüz yeni bir kuruluş olmamıza rağmen büyük bir açığı farkederek kısa sürede büyük işlere imza attık. Mersin'deki bu açığı kapatacağımıza inanıyorum çünkü çok güçlü geliyoruz. Mersin Serbest Bölge'de faaliyet gösteren ve 77 üye şirketi bulunan Mersin Tekstil ve Konfeksiyon Sanayicileri Derneği ile veri güvenliği ve hukuki süreçler konularında danışmanlık protokolünü imzalamanın gururunu yaşıyoruz. Kısa sürede hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandılar.

Editör: Barış Köksal