Okçuluk Federasyonu Mersin İl Temsilciliği, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle öğretmenlerin stres atmalarını sağlamak ve okçuluk branşını tanıtmak amacıyla sembolik olarak bir turnuva gerçekleştirdi. Yaklaşık 40 öğretmenin katılım gösterdiği turnuva sembolik olmasına rağmen renkli görüntülere sahne oldu.

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde eğlenceli geçen etkinlik sayesinde farklı bir aktivite yaptıklarını dile getiren öğretmenler, “Okçuluk keyifli ve zevkliydi. Ok attıkça atmak istiyorduk adeta. Böylesine özel bir günde bizleri düşünerek bu etkinliği düşünen başta okul müdürümüz Yusuf Ada’ya ve Okçuluk Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Aytekin Ataş’a teşekkür ediyoruz” dediler.

Turnuvanın küçük çapta olmasına rağmen öğretmenlerin mücadele içerisine girmelerinin yapılan etkinliğin amacına ulaşmasına vesile olduğunu ifade eden Okçuluk Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Aytekin Ataş ise, öğretmenlerin streslerini ok atarak gidermek istediklerini söyledi. Bunu az da olsa başardıkları için mutlu olduklarını söyleyen Ataş, bu tür etkinliklerin farklı alanlarda da devam edeceğini kaydetti. Bir sonraki etkinlikle tekrar buluşmayı arzu ettiğini belirten Ataş, okulda kendilerine bu turnuvayı düzenleme imkanı sundukları için başta okul müdürü Yusuf Ada’ya ve müdür yardımcısı Harun Semerci’ye teşekkür etti.

Turnuva sonunda bayanlarda ve erkeklerde ilk üçe giren öğretmenlere madalya verildi.
Editör: Barış Köksal