Sıra dışı mimarisiyle The European Property Awards 2017’de Avrupa'da Türkiyenin ‘En İyi Ofis’ ödülüne layık görülen proje artık ödüllü bir başyapıt: Capital Ticaret Merkezi...

‘Yeni Nesil İş Merkezi’ konseptiyle hayata geçecek olan Capital Ticaret Merkezi’nin Temel Atma Töreni Toroslar Belediye Başkanı Sayın HAMİT TUNA’nın katılımıyla  bugün gerçekleştirildi. Arıcan Grup ve Güler Grup’un ortak hayallerini ortak geleceğe dönüştürecek olan proje, Çarşı Katıyla (mağazalar), deniz manzaralı Ofis ve Loft Ofis Katlarıyla iş yaşamını temelinden değiştiriyor. 2 yatay 2 dikey 4 blokta, 59 m2’den 727 m2’ye varan ofis seçenekleriyle geniş bir yelpaze sunuyor. Capital Ticaret Merkezi 10.000 m2’lik kapalı otoparkıyla, meydanıyla, terası, dinlenme mekanlarıyla, konferans ve toplantı salonlarıyla Mersin’de ilkleri yaşatmaya hazırlanıyor. 

Türkiye’nin en büyük 2. havalimanı burada yapılıyor, liman kapasitesi 6 katına çıkıyor, dev liman İpek Demir Yoluyla birleşiyor ve 3 kıtanın kesişim bölgesindeki Mersin yeni bir üs haline geliyor. GMK Bulvarı’na 150 metre cepheli 3 ilçenin Yenişehir, Toroslar ve Akdeniz ilçesinin kesişim noktasındaki muhteşem konumuyla Capital Ticaret Merkezi yatırımcılara bölgenin parlayan yıldızı Mersin’de eşsiz bir kazanç fırsatı sunuyor.

Ofis Katlarıyla, birbirinden farklı çok çeşitli boyutlarda ve modüler ofis seçenekleri, Loft Ofis Katlarıyla yüksek prestiji hissettirecek, özgün ambiyansa sahip loft ofisler, Çarşı Katıyla ünlü mağazalar, restoran ve kafeler, süpermarket, banka şubeleri gibi olanaklar sunuyor.

Ayrıca proje, VRF ve Şartlandırılmış Havalandırma Sistemi ayrıcalığıyla Mersin’de ilk ve tek. VRF Isıtma-Sogutma ve İklimlendirme Sistemi, tek üniteden yaptığı besleme sayesinde büyük enerji tasarrufu sağlayacak. Çağın en gelişmiş teknolojisi olan VRF tek merkezden kontrol özelliğiyle en dengeli iklimlendirmeyi sağlayacak. Şartlandırılmış Havalandırma Sistemiyle ortama verdiği dinlendirilmiş oksijen sayesinde çalışanların performansına önemli katkıda bulunacak.



 
Editör: Barış Köksal